Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

EGYÜTT KÖSZÖNTÖTTÜK AZ ÚJ ÉVET

A budapesti József Attila Művelődési Központban tartottuk január 21-én Újév Köszöntő rendezvényünket.  Meghívtuk támogatóinkat, szponzorainkat, barátainkat, hogy együtt tekintsük át az elmúlt évet, eredményeinket, ünnepeinket, kampányainkat, és bemutathassuk elképzeléseinket az idei évre. 

A közösen töltött este első részében filmen mutattuk be munkánkat. A tíz perces kisfilmbe alig fért bele a teljes 2013-as év: a Bam! kampányok, a hatalmas forgalomnövekedést mutató számlálónk, a kampányaink kisfilmjei, nyári rendezvények, szakmai napok vidéki önkormányzatokkal, külföldi programok – konferenciák és  szakmai utazások, a  VOCA projektünk részletei, Bringával Boltba kampány nyitója.  A sok eseményt és programot számos életképpel mutattuk be, a közös bennük: BRINGÁZNI  JÓ! (A filmet Halász Áron készítette.)

 

A MasterCard kerékpár

A 2013/14-es év Kerékpárosklub munkáját kiemelten támogatja a MasterCard.  Az este keretében adtuk át a MasterCard által támogatott játék nyertesének a Csepel kerékpárt.

A díjat Sisa-Molnár Anikó a MasterCard képviselője adta át, és egyben elmondta, a MasterCard számára fontos a kerékpározás népszerűsítésének támogatása, ezért vesznek részt örömmel a Magyar Kerékpárosklub munkájában.  A szerencsés nyertes Reczer Gábor, aki a januári hidegben haza is vihette az új kerékpárt.

 

A jövő (2014)

Ezt követően László János elnök beszélt röviden a 2014-es tervekről.  Bemutatta, hogy a tervezett tevékenységünk 2014-ben 3 fő prioritást követ: oktatás, amin belül elsősorban a szakmai képzéssel fogunk foglakozni (mérnökképzés és továbbképzés), szemléletváltás, benne a régik mellett új kampánnyal a partneri közlekedéséről (Együtt közlekedünk) és természetesen szervezetépítés, ebben az évben szeretnénk megerősíteni a területi szervezeteket.

A prezentáció ITT nézhető meg.

A nagy Támogatás

Az est fénypontja a közös nyilatkozattétel volt.  Arra kértük minden megjelent barátunkat, támogatónkat, hogy írják alá az előre elkészített deklarációt, mellyel mindenki megerősíti, hogy lehetőségeihez képest támogatja, segíti a munkánkat az idei évben is.

Az első aláírásra nem kellett sokat várni, és néhány perc múlva megtelt a lelkes támogatók aláírásával a nagy KÖZÖS NYILATKOZAT.

 

A találkozó további képei megtekinthetőek ITT:

A fotókat készítette Varga Gábor (Vargosz).