Facebook Instagram Youtube

Csoportos tagság

KINEK SZÓL?

Olyan szervezeteknek szól, akik szeretnék segíteni a fenntartható városi mobilitás térnyerését, csökkenteni a munkába járással járó károsanyag-kibocsátást és támogatni a kerékpározó alkalmazottaikat a Magyar Kerékpárosklub tagságával és az ezzel járó kedvezményekkel.

MIÉRT JÓ A SZERVEZETEKNEK?

A vásárlók egyre inkább választják az etikus vállalati viselkedést és a klímaváltozás elleni küzdelmet támogató cégeket, míg a befektetők növekvő mértékben preferálják és támogatják azokat a vállalkozásokat, melyek hatékony ESG stratégiával rendelkeznek. A csoporttagság integrálható a szervezet fenntarthatósági programjába, és nagyszerű módja annak, hogy több embert ösztönözzünk abban, hogy kerékpárral járjon munkába, ami hozzájárulhat egy boldogabb, egészségesebb és fenntarthatóbb munkahely megteremtéséhez.

ÁRAK

A tagsággal járó kedvezményekről bővebben ezen az oldalon olvashatnak.  

                       

                                                                                                                                                 Jelenleg elérhető tagsági csomagjaink


 A csoportos tagságvásárlás esetén nyújtott kedvezmények mértéke


Amennyiben csoportos tagságot szeretne vásárolni kerékpározó munkatársai részére, töltse ki jelentkezési lapunkat és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.