Facebook Instagram Youtube

Támogass minket!

Bringás fejlődésért végzett munkánk a tagságoddal, adód 1%-ával, adományaiddal, webshopos vásárlásaiddal, illetve önkéntességeddel lesz fenntartható és egyre nagyobb hatású az egész országban. A Kerékpárosklub erejét, függetlenségét, szakmaiságát közössége biztosítja.

Szakértőink és helyi csoportjaink bringázható utakért és új kerékpártárolókért küzdenek, biciklibarát KRESZ-t, kerékpározást segítő jogszabályi környezetet szeretnénk, kampányokkal és rendezvényekkel népszerűsítjük és oktatjuk a bringás közlekedést.

Jelentős eredményeket értünk már el együtt, de még nagyon sok tennivalónk van hátra. 

Köszönjük, ha támogatod munkánkat.

TÁMOGASD A BRINGÁS FEJLŐDÉSÉRT VÉGZETT MUNKÁNKAT ADÓD 1%-ÁVAL!

Célunk, hogy működésünket minél inkább közösségi finanszírozásra alapozzuk. Az adó 1% felajánlása viszont ingyen van és pár perc az egész. Mi egy évig dolgozunk belőle az egészségesebb, élhetőbb Magyarországért.

Nevünk: Magyar Kerékpárosklub

Adószámunk: 18245402-2-43

Támogatom
LEGYÉL TE IS KERÉKPÁROSKLUB TAG!

A Kerékpárosklub tagjaként a bringás fejlődésért végzett munkát támogathatod, több száz helyen (pl. vonatokon, bringaszervizekben, vendéglátóhelyeken, balatoni személyhajókon, bankokban) kaphatsz kedezményeket, baleset-, felelősség- és lopásbiztosítással közlekedhetsz és túrázhatsz, illetve ingyenes jogsegélyt kaphatsz.

Mindezt ez családi mozizás áráért egy éven keresztül igénybe veheted.

Tag leszek
ADOMÁNY

Nagyon fontos számunkra, hogy munkánkat teljesen függetlenül tudjuk végezni: ne függjünk semmilyen pályázattól, szponzortól, állami szereplőtől. Csak így tudjuk teljesen szabadon kimondani véleményünket, kritikánkat, javaslatainkat.

Ez csak veletek együtt lehetséges.

Adományozok
LÉGY TE IS ÖNKÉNTES!

Az önkénteseink adják a Kerékpárosklub tevékenységeinek alapját, nélkülük nem tudnánk végezni a munkánkat. Várunk területi szervezeteinkben, eseményeinken, szakmai munkacsoportjainkban, fordítócsoportunkban. Ha sokan egy kis időt ráfordítunk a közös célunkra, mindannyiunknak jobb élménnyé tehetjük a kerékpározást.

Dolgozzunk együtt a bringázható Magyarországért!

Önkéntes leszek

Legnépszerűbb termékek a webshopunkban

3 000 Ft
MK - Női póló FEKETE - I Bike Budapest 2018
Vásárlás ->
3 000 Ft
MK - Női póló - FEHÉR - I bike Budapest térkép 2019
Vásárlás ->
3 000 Ft
MK - Női póló - FEKETE - I bike Hungary térkép 2019
Vásárlás ->
3 000 Ft
MK - Női póló - FEKETE - I bike Budapest térkép 2019
Vásárlás ->

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.