Facebook Instagram Youtube

Intézményi pártoló tagság

KINEK SZÓL?

A Magyar Kerékpárosklub legfőbb célja, hogy a kerékpározás mindenki számára vonzó és elérhető közlekedési móddá váljon. Az intézményi pártolói tagság olyan vállalatoknak szól, akik egyetértenek a Magyar Kerékpárosklub tevékenységével és célkitűzéseivel, szeretnék támogatni a klub munkáját, ezáltal pedig hozzájárulni egy egészséges, élhető és fenntartható Magyarország megteremtéséhez.


MIÉRT JÓ A SZERVEZETEKNEK?

A támogatás integrálható a szervezet fenntarthatósági programjába, és támogathatja a munkatársak egészségének és jólétének javítását, valamint a vállalat környezeti hatások csökkentésére irányuló célkitűzéseit is. A Magyar Kerékpárosklub igény esetén segít a szervezetnek a kerékpárosbarát munkakörnyezet kialakításában.


TÁMOGATÓ CSOMAGOKA támogatás részleteiről szerződést készítünk. Amennyiben szeretnének a Magyar Kerékpárosklub pártoló tagjává válni, vegyék fel velünk a kapcsolatot az info@kerekparosklub.hu email címen keresztül!

Oszd meg kerékpáros élményeidet

Használd instagramon fotóid alatt a #kerekparosklub hashtaget és oszd meg a többiekkel merre tekertél, milyen kerékpáros fejlesztésekben botlottál a városban vagy ha részt vettél egy kerékpárosklub által szervezett rendezvényen.