Miért jó tagnak lenni?

Kerékpáros felelősség-, baleset- és lopásbiztosítás

2007. január 1-től minden tagunk (aki az esedékes biztosításos tagdíjat befizette) automatikusan biztosítva van kerékpáros balesetek esetére, valamint rendelkezik károkozói felelősségbiztosítással és biciklilopás esetére vagyonbiztosítással is. Partnerünk a Posta Biztosító.

Ha baleset ér

Kárbejelentést a hello Bringás applikációban tudsz tenni a Biztosítás/Kárbejelentés menüpontban. A szerződésszámod a következő: 1208098000001.

További (email) elérhetőség kárbejelentéshez: karinfo@hello.hu

Értelemszerűen töltsd ki az összes csillaggal jelölt adatot és információt.

Amennyiben a profilodban előzőleg elmentetted a Kerékpárosklub azonosítódat, akkor ez az adat már előre lesz töltve neked.

A biztosítás a tagságod kiváltását követő hónap első napjától él. Tehát, ha február 15-én léptél be a klubba, akkor a biztosításod március 1.től érvényes. Minden más szolgáltatást azonnal igénybe tudsz venni.

FONTOS! Lopáskár esetén minden esetben szerezz be rendőrségi jegyzőkönyvet, amit a káresemény további adatai részben tudsz befényképezni. Ha szükséges, a kitöltött adatlapot a „Web-en folytatom” gombbal el tudod menteni, és később a weboldalra bejelentkezve folytathatod a kárbejelentést.

Lopáskárra akkor él a biztosítás, ha regisztráltál a Hello bringás alkalmazásban.

A biztosító kérni fogja a szerződésszámot / biztosítási kötvényszámot:

  • A szerződésszámod a következő: 1208098000001
     

Ha még régi biztosításod van...

Ha 2018. november 15. előtt kötöttél biztosításos klubtagságot, akkor tagságod 12 hónapos lejártáig sajnos nem tudod igénybe venni a lopásbiztosítást. Amennyiben tagságod lejárta után hosszabbítasz, neked is elérhetőek lesznek a Hello szolgáltatásai. Addig az Uniqa biztosítóval kötött kötvényünk érvényes rád.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CsatolmányMéret
MK_ÉRVÉNYES_UNIQA_SZERZŐDÉS.pdf311.21 kB
fotamogato_hello-bringas-oldal-banner.gif17.3 kB