Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A MasterCard a Magyar Kerékpárosklub kiemelt támogatója, partnere

Együttműködési megállapodást írt alá a MasterCard és a Magyar Kerékpárosklub, így szervezetünk munkájának – ismét – támogatója az egyik legnagyobb bankkártya társaság.  

UPDATE: A támogatói szerződés lejárt, így a kedvezmény is megszűnt.

 
A két szervezet között korábban már volt együttműködés: 2011-ben a MasterCard a Bringázz a munkába! kampányunkat támogatta, elősegítve ezzel annak sikerét. Most, 2013-ban magasabb szinte lépett az együttműködésünk: nem kizárólag egyik vagy másik kampányunk mögé állt a MasterCard, hanem a szervezetünk egészének működését segíti, támogatja. A megállapodásunk értelmében egy éven keresztül komoly  támogatást kapunk a MasterCardtól, ezzel ők a  Magyar Kerékpárosklub kiemelt támogatóivá váltak.
 
Az együttműködésünk keretében a MasterCard jóvoltából tagjaink is számos kedvezményben részesülhetnek: 
 
Akik MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával fizetik be tagsági díjukat, 10% kedvezményt kapnak a tagsági díjból. Új és hosszabbító tagoknak egyaránt szól a kedvezmény. 
 
Azok között, akik a tagsági díjukat MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával fizetik, 2013. decemberében egy kerékpárt sorsolunk ki. ( a sorsolásra december 21-én kerül sor)
 
 
A már ismert Kerékpárosklub tagsági ajándékozási akció keretében minden ötödik ajándékozó, aki MasterCard vagy Maestro bankkártyával fizet, egy plusz ajándék tagságit kap, és maga határozhatja meg, hogy ki legyen ennek a kedvezményezettje.
 
Minden MasterCard és Maestro bankkártyával fizetett 1 000 Ft-os adományt a Magyar Kerékpárosklub a MasterCard nevében megdupláz. 
(A fenti kedvezmények 2013. október 7-től érvényesek).
 
Szervezetünk, a Magyar Kerékpárosklub számára nagyon fontos, hogy az üzleti szféra a mai nehéz gazdasági környezetben is fontosnak tartja tevékenységünk támogatását. Munkánk minőségének, szervezetünk függetlenségének feltétele, hogy ne az állami támogatások, hanem a tagság és a piaci támogatóink teremtsék meg közösen működésünk pénzügyi alapjait.   
Ebben évek óta élen jár a MasterCard, köszönjük nekik!
 
 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Köszönöm az infót, a fizetés meg is történt. :)

GRIBEDLI: javítottuk, köszi a jelzést.
toreki

A webshopban nem találtam "1000 Ft adomány" tételt. Legalább egy link lehetne a cikkből, ami elvisz arra az oldalra, ahol Mastercarddal tudok adományozni

Dec 15-ig be kéne fizetni, csak akkor tudunk kártyát időben gyártatni és küldeni.

A kérdésem nem a mikortólra vonatkozott, hanem a meddigre. Vagyis ha én a decemberi fizumból intézem a dolgot (olyan tizen-valahányadikán (13-14-15)); akkor még beleférhetek-e a sorsolásba? Vagy akkor még mindenképpen bele kell rakni a hosszabbításomat a novemberi fizetésem költségvetésébe, ha szeretnék a sorsoláson is részt venni?

a megduplázást a Mastercard támogatásából duplázunk meg.

a webshop indulásától számoljuk, október 3-tól

„Minden MasterCard és Maestro bankkártyával fizetett 1 000 Ft-os adományt a Magyar Kerékpárosklub a MasterCard nevében megdupláz.”

szerintem ez a mondat nem azt jelenti, amit akart
(ha jól sejtem, akkor a MC dupláz meg minden MK-nak adott 1000 Ft-ot... nem?)

A kerékpár sorsolásra meddig kell fizetni? Mert az rendben van, hogy december 21-én sorsolás; de mikor lesz a sorsoláshoz szükséges 'mintavétel'? (Gondolom, nem 20-án ... ... vagy rosszul gondolom?)