Miért jó tagnak lenni?

Miért közlekedj biciklivel

 

Mert gyors és kiszámítható!
A kerékpár a legalkalmasabb jármű arra, hogy ajtótól ajtóig egyszerűen, kényelmesen és gyorsan eljuss. Nem kell dugóban rostokolni, parkolót keresni, nagyokat kerülni, autóbuszra várni. Utazásod percre pontosan tervezhető, mindig kiszámítható.

Mert költségkímélő!
A kerékpározás a legolcsóbb közlekedési mód. Egy városi közlekedésre alkalmas bicikli már 2-3 tank benzin árából megvásárolható. A szükséges kiegészítők 5-10 ezer forintba kerülnek, a fenntartási költség minimális. 

Mert egészséges!
A kerékpározás  a legjobb fogyókúra, a legolcsóbb fitnesz, a leghatékonyabb egészségmegőrző: csökkenti a szívinfarktus és egyéb megbetegedések kockázatát, levezeti a stresszt és jó közérzetet biztosít.

Mert környezettudatos!

A gépkocsik okozta környezeti ártalmak akkor is mérgezik mindannyiunk életét, ha éppen nincs szmogriadó. Ha kerékpározol, ezeket csökkenteni tudod! 

Mert bringázni jó!
Aki egyszer kipróbálja a bringázást, nagyon hamar ráérez az ízére, és annyira értékelni fogja a tekerés előnyeit, hogy többé le sem akar szállni kerékpárjáról! Munkából, iskolából, boltból hazafelé kikapcsolódik a mindennapos hajszából, felfrissül testileg-lelkileg.
 

 

Töltsd le a teljes Kisokost PDF formátumban!