Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Critical Mass Tiszaroffon: átadásra került a bringatároló!

Az adományaitokból felépült bringatároló hivatalos átadási ünnepségére az utolsó tanítási napon, 2014. június 13-án került sor.

Az iskola 150 tanulójának és dolgozójának 40%-a vett részt a tavaly őszi Bringázz a Munkába kampányban, így ők lettek a legbringásabb iskola.
Nyereményük egy bringatároló volt, mely a Hungarian Cycle Chic és a Kerékpárosklub adományozóinak felajánlásával épülhetett meg a felsőtagozat épülete előtti kertben.
Hatalmas siker: a tároló újabb diákokat vett rá a bringás közlekedésre! Miután már májusra megépült a fedett és zárható tároló, azt a hivatalos átadó előtt pár héttel használatba is vették a diákok. Ennek hatására a diákok újabb 10%-a kezdett el biciklivel iskolába járni, hiszen biztonságban tudhatták kétkerekű járművüket.

 

2013 őszi Bringázz a Munkába kampány legbringásabb iskolájának járó főnyeremény: a Hungarian Cycle Chic blog közössége által adományozott 56.000 Ft bringatároló építésre

 

A hivatalos megnyitón az iskola alsó és felső tagozata, valamint a tanári kar is jelen volt.

 

 

Halász Áron, a Kerékpárosklub elnökségi tagja és a Hungarian Cycle Chic blog szerkesztője, valalamint Fábián Eszter, az tiszaroffi Baptista Általános Iskola intézményvezetője átvágják a szalagot.

 

A szalagvágást követően a Tisza-gáton vezető biciklitúra következett, melyre Kerékpárosklubos sapkákat kaptak a felsőtagozatos diákok.

 

 

A kerékpártúra képei alább:

Az adományozásról itt olvashatsz bővebben:
- az adománygyűjtés meghirdetése
- az adománygyűjtés lezárulta
- a tároló megépülése

Fotók: Halász Áron, Rézsóné Kis Mária