Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Évzáró bringás házibuli - a Kerékpárosklub irodájában

Gyertek velünk forraltborozni, látogassatok meg minket irodánkban, ismerkedjünk meg egymással, nézzétek meg, hol dolgozunk és mivel foglalkozunk a Kerékpárosklubban! Forraltborozzunk egyet és búcsúztassuk el közösen ezt az évet.

A menü és a program:


Folyamatosan bringás rövidfilmek fognak menni kivetítőn, lesz DJ, forralt bor és speciális bringás zsíros kenyér, amilyet még fogadjunk, hogy nem ettél soha! Mi is készülünk saját készítésű finomságokkal, és ha van kedved, örülnénk, ha te is hoznál egy kis házilag készített harapnivalót.

 

 

 

Hozz bringás ételt!

A legjobb, legbiciklisebb ételek díjat nyernek! Legyen akár bicikliformájú, vagy alkatrészformájú, vagy legyen bringás tálban, vagy bringás szalvétával vagy más bringás kiegészítővel! Ne fogd vissza kreativitásod!

 

Panelbeszélgetések is lesznek, ahol felteheted kérdéseidet stábunknak, elmondhatod véleményed, javaslataidat - a Bam!-mal, a kerékpározással és civil szervezetünk munkájával kapcsolatban.

  • Kíváncsiak vagyunk véleményedre, hogyan változtatnál a Bam!-on, mit szeretnél, a jövőben hogyan alakuljon a kampány.
  • A kerékpározás ügye is téma lesz: a jelenlegi tervek, fejlesztések, problémák. Láss bele munkánkba, beszélgessünk közösen!
  • A beszélgetéseket László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke vezeti

Szeretettel várunk mindenkit!

Pontos időpont: 2014. november 22, 17:00
Helyszín: 1133 Budapest, Kárpát utca 48.