Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A BKK-val közösen szervezett programjaink a Mobilitási héten és az Autómentes hétvégén

MOL Bubi Bebiciklizés: Szeptember 16 - 17 - 19.

Elindult a MOL Bubi! Kipróbálnád, tudsz is biciklizni, de félsz a gépjárműforgalomban? Gyere velünk Bebiciklizésre, megmutatjuk neked, hogy kell ezt biztonságosan csinálni! A Kerékpárosklub 1 órás ingyenes oktatási programja során a klub aktivistái elméleti és gyakorlati tudással vérteznek föl, hogy ezek után már magabiztosan tekerhess az autók között is! Valamint a MOL Bubi segítői tájékoztatást adnak a rendszer használatáról.

Jelentkezés: ITT>>                  Részletes információk ITT>>


Autómentes Nap - Szeptember 20 - 21.

Budapest, Andrássy út

Várunk Mindenkit szeretettel  szombat és vasárnap 10 és 18 óra között a  Kerékpárosklub standjánál az Andrássy út,  Bajcsy-Zsilinszky út és a Káldy Gyula utca közötti szakaszán Térkép>>

A BKK Budapesti Közlekedési Központtal közösen szervezett Programjaink:

"Együtt Közlekedünk"

Mi úgy gondoljuk, hogy nincs gyalogos, autós, biciklis, tömegközlekedő, hanem közlekedők vannak az utcákon, utakon. A Kerékpárosklub ezt a szemléletet szeretné hirdetni Együtt Közlekedünk kampányával.

Most megcsodálhatod egyedülálló installációinkat, és egy ügyességi és kvíz játék során nyereménysorsolásunkon is részt vehetsz.

 

"Hogyan lakatolj"

Sokszor keresnek meg minket azzal a kérdéssel, hogy "de milyen lakatot vegyek?" Mi mindig elmondjuk, hogy a jó lakat mellett az is fontos, hogy hova és hogyan lakatolsz!

Tapasztalt bringások hétvégén többféle lakat közül nemcsak azt mondják és mutatják meg neked, hogy miért jó vagy éppen nem jó egy-egy lakat, hanem abban is tanácsot adnak, hogy hol és hogyan szabad vagy éppen nem szabad otthagyni a bringád!

 

Ingyenes bringaszerviz

A Duna Kerékpár jóvoltából lehetőséget nyújtunk arra, hogy a kerékpárral érkező látogatók szakszervizesekkel átnézethessék kerékpárjaikat mobil bringaszervizünkben, ahol lehetőség lesz ingyenesen apróbb javítások elvégeztetésére is. Például guminyomás ellenőrzés, kormánycsapágy ellenőrzés és állítás, fék ellenőrzés és állítás, váltó ellenőrzés és állítás, küllőanya meghúzása, középcsapágy ellenőrzés, hajtókar, pedál ellenőrzése, meghúzása, valamint általános tanácsadás.

Cargo bemutató

Tudod, hogy mennyi mindenre lehet használni egy teherszállító, ún. cargo kerékpárt? Például gyerekszállításra, nagybevásárlásra, áruszállításra, de még akár szemétszállításra is. Budapest utcáin biztos Te is találkoztál már többféle teherszállító kerékpárral. Most itt a lehetőség, hogy megismerkedj velük közelebbről. Tapasztald meg, milyen egy cargoval gyermeket vagy csomagot vinni! Partnereink,  a Hajtás Pajtás, a Kantaa, az ÖkoCIKLI és a Viszikli saját teherszállító kerékpárjaikat hozzák ki a nagyközönségnek és lehetőséget nyújtanak különböző típusú cargók kipróbálására.

 

Kerékpárosklub Infopont

Minden, amit a Kerékpárosklubról tudni szeretnél: mivel foglalkozunk, kik a munkatársaink, melyek a futó projektjeink, kampányaink. Hogyan lehetsz tag vagy hogyan csatlakozhatsz önkéntesként? Kérdésed van a KRESZszel kapcsolatban vagy a napi bringázáshoz, esetleg hosszabb túrázáshoz szeretnél tanácsot kérni? Gyere bátran és kérdezz, amiben tudunk, segítünk!

Ha programjainkkal kapcsolatban kérdésed van, írj a rendezveny<kukac>kerekparosklub.hu e-mail címre.