Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Titkos támogatóink - és egy nem titkos köszönet

Címkék:

Ha egy szervezet támogat minket (pénzzel, termékkel, szolgáltatással) általában nyilvánosan teszi: beszél rólunk és mi is róla. Megjelenítjük logójukat, terméküket, szolgáltatásukat. Valahogy ehhez vagyunk szokva. Így aztán meglepetésként ért minket, hogy kiderült, vannak titkos támogatóink. Közülük most megismertünk hármat, de lehet, hogy még sokkal többen is vagytok.


Dányi Ákos tagunk a minap utalt nekünk 100.000 Ft-ot a tagsági díjon felül. Nem tudtuk mire vélni, és rákérdeztünk, nem elgépelést történt-e. Ezt a választ kaptuk:
"Kedves Nóra! Nincs elírás. :-) Nagyon tetszett a lelkes csapatok hozzáállása (elég távolról járok be munkába biciklivel, így volt szerencsém 3 különböző BAM reggelis pontot is látni), ezért úgy gondoltam, hogy jó helyre kerül ez a pénz. További sikeres munkát! Üdvözlettel, Ákos"


2 további titkos hódolónk havonta utal nekünk egy nagyobb összeget, már évek óta. Nem tudtuk elérhetőségüket, de az internet segítségével kinyomoztuk! :-)

Gáspár Huba ezt írta nekünk: "Kedves Emese! A nyomozásotok sikeres volt, szoktam a kerékpáros klubot havi rendszerességgel támogatni. :) (A facebook-on is engem találtál meg, csak nem tudtam hová tenni a dolgot.) Mint rendszeresen biciklivel munkába járó (bár ahogy cseperednek a gyerekek a logisztikai feladatok miatt sajnos egyre ritkábban) illetve mint a Naphimnusz Egyesület aktív tagja szívügyemnek érzem a kerékpározás népszerűsítését illetve a kerékpáros közlekedés körülményeinek fejlesztését. A rászánható időbeli erőforrásaim végesek, de konkrét projektek, elképzelések pénzbeli támogatásában örömmel szoktam segíteni a lehetőségeimhez mérten. Szép napot, Huba"

Szalóky Réka nemcsak önkéntes tanácsadóként segített nekünk régebben, hanem mint most kiderült, hosszú évek óta támogat minket havi rendszeres utalással. Ezt írta: " A Magyar Kerékpárosklub céljainak, működésének, munkatársainak nagy elismeréssel adózom, ezért szívvel, lélekkel, pénzzel támogatom őket! "


Köszönjük Ákosnak, Hubának és Rékának támogatásukat.
És köszönjük tagdíjat fizető tagjainknak, alkalmi adományozóinknak és azoknak is, akik adójuk 1%-át nekünk adják, hogy mellettünk állnak anyagilag is.
Nélkületek nem tudnánk képviselni a kerékpározás ügyét.

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Jaj de jó volt olvasni ezeket a sorokat!
Óriási köszönet nekik!