Támogasd adód 1%-ával a klubot!

Javasolj kerékpártárolókat budapesti belvárosi boltokhoz!

A Kerékpárosklub javaslatcsomagját követően elindultak a rendkívüli bringás fejlesztések Budapesten, amik könnyebbé teszik a koronavírusmentes bringás munkába vagy boltba tekerést a még nem kerékpározóknak is. Ha viszont elindultunk, parkolni is kell valahol. Bringatárolók helyszíneire gyűjtünk ötleteket, amiket leadhatunk a Fővárosnak. Segítsetek összegyűjteni őket!
 
 

FRISSÍTÉS:

A leadott javaslatok itt érhetőek el, köszönjük a közreműködéseteket!
 
A Kerékpárosklub gyorsan és olcsón megvalósítható bringás fejlesztéseket kért Budapesten, amelyek között főleg véglegesen meghagyandó, rég várt fejlesztések, de tesztjellegű megoldások is segítenék a járványmentes bringázásra vágyók közlekedését. A Főváros elindította a fejlesztéseket: a Bartók Béla úton ezen a héten elkészült kerékpársáv után a Tétényi úton, Üllői úton, Baross utcán és Rákóczi úton indulnak meg a munkagépek.
 
A budai útvonalak melletti úticélokra már leadtunk egy javaslatcsomagot. Most a pesti főutak mentén hiányzó bringatárolókra teszünk javaslatokat, amihez a segítségeteket szeretnénk kérni.
 
Elsősorban - a kijárási korlátozásoknak megfelelően - élelmiszerboltokhoz, gyógyszertárakhoz, vagy más nyitva tartó úticélokhoz szeretnénk kerékpártárolókat. Kérjük, csak ilyeneket küldjetek be, és csak a Baross utca, Rákóczi út és Üllői út mentén!
 
Javaslatotok beküldése előtt győződjetek meg a pontos címről és az üzlet nyitvatartásáról, illetve nézzétek meg, nincs-e már felírva a listába! Kérjük minden helyszínt új sorba írjatok!
 
Jelenleg így áll a gyűjtés, beleírni a fenti linkre kattintva tudtok:

 
 
Köszönjük a segítséget!
 

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy minél többen, minél kényelmesebben kerékpározhassanak.
Támogasd munkánkat adód 1%-ával és tagsággal, amivel most nyerhetsz is!
 

Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!