Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Megérkeztek az I Bike Budapest pulóverek és esőkabátok, új minta is van!

Megjött az ősz és közeledik az ajándékozó szezon is, úgyhogy feltöltöttük az I Bike Budapest raktárat. Régi és új mintájú pulcsik, pólók és táskák várnak rátok! Támogasd a Kerékpárosklubot és vigyél haza egy bringás ajándékot!
 
Pár hete megkérdeztük a facebook-on, legyenek-e újra I Bike Budapest kapucnis pulóverek. Azt mondtátok, hogy legyen. Azt is megkérdeztük, hogy a klasszikus logóval, vagy a tavasszal népszerű új pólók sárga stenciles mintájával gyártsuk-e az új szériát. A klasszikusra szavaztatok többen, de nem bírtuk ki, és a stenciles verzióból is készítettünk egy keveset. Nem bántuk meg, mert nagyon jól sikerültek!
 
 
Fotó: Dimény András
 
A pulóverek mellett a hiányzó pólóméretekből és típusokól is feltöltöttük a raktárat. Újra vannak fekete és fehér alapon klasszikus I Bike Budapest logójú, fekete alapon sárga stenciles mintájú és szürke alapon bringás városrészes pólók is.
 
Van fiú meg lány is, a kisgyerektől kezdve XXXL-ig minden méretben találsz magadnak, vagy szeretteidnek/üzletfeleidnek/ellenségeidnek valót! 
 
A pulcsik sötétkék színűek és uniszex szabásúak. Ja, és az IBBP-s szövetszatyor (válltáska) és hátizsák (gymbag / tornazsák) is van a polcokon!
 
Még több fotót találsz, ha lejjebb görgetsz!

Esik? Itt vannak az esőkabátok

A csapadékos időre tekintettel Kerékpárosklub logóval és I Bike Budapest logóval díszített Quechua Raincut esőkabátokat is készíttettünk a Decathlonnál. Megvéd az esőtől és széltől, tavasszal és ősszel pedig a hűvöstől is. 

Mi már teszteltük őket, szuperül működnek, és nagy előnyük, hogy a zsebébe össze tudod hajtani. Így ha nem kell, könnyen elpakolhatod, majd előkaphatod és felveheted. 

6000 Ft adományt egy ilyen csinos kék esőkabáttal köszönünk meg.


Ne maradj le róluk!

Most sem tömegtermelésre lőttünk, hanem kis szériában gyártottuk az IBikeBP ajándékokat.

Szerezd be valamelyiket, mielőtt mások elviszik előled! Sőt, akár ajándék is lehet belőlük.

I Bike Budapest ajándékokat a Magyar Kerékpárosklub támogatóinak adunk ajándékba. A támogatásotok nélkül nem tudnánk a bringás fejlődésért dolgozni.

Minimum 2000 forint adományozása esetén táskával, 2500 forint adományozása esetén pólóval, 5000 forintos adomány után pulcsival, a 6000 forintos adományt pedig esőkabáttal háláljuk meg a bringás fejlődésért végzett munkánk támogatását.
 
A holmikat hétköznap 9:30 és 17:00 között a Magyar Kerékpárosklub irodájában tudod beszerezni. 
 
Cím: 13. kerület Kárpát u. 48. - Térkép + elérhetőség
 
 
 
 
 
 
 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

 
Ne maradj le róluk!
 
Most sem tömegtermelésre lőttünk, hanem kis szériában gyártottuk az IBikeBP ajándékokat.