Miért jó tagnak lenni?

Milyen volt az I bike Budapest felvonulás? Töltsd ki a kérdőívünket!

Kedves I Bike Budapest résztvevő!

Minden évben egyre jobb és nagyobb felvonulást szeretnénk rendezni, és sok ötletünk van az addig hátralévő 11 hónapra is. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy érezted magad idén. Szeretnénk fejlődni, és egy egész évben aktív, egy jobb Budapestért dolgozó bringás mozgalmat építeni. Töltsd ki a kérdőívet!

A közösségnek óriási szava van abban, merre menjünk. Olyan eseményeket szeretnénk, amik segítik a budapesti bringázást, és amin szívesen veszel részt.

Kérjük töltsd ki a kérdőívet (itt közvetlenül elérheted), hogy még jobb legyen az I bike Budapest!

A kitöltés névtelen. A válaszokat a főszervezők látják, de lehet, hogy közzéteszünk majd egy-egy összesítést.

A kérdőív kitöltése kb. 10-15 percet vesz igénybe.

Megadhatod a mailcímedet, amivel felkerülsz a Budapesti Bringariadó, illetve a Magyar Kerékpárosklub hírlevélére. Előbbin évente 5-6 levelet írunk, ha helyzet van. A Kerékpárosklub havi hírlevelében fontos és aktuális bringás híreket küldünk. Nem spammelünk, nem adjuk tovább a címed.

Ha hibát találsz a kérdőívben, itt jelezheted: ibikebudapest kukac kerekparosklub.hu

A csillaggal jelzett kérdések kitöltése kötelező.

Köszi a segítséget!
Aron, Kükü, Bence

 

 

Küldj fotókat, videókat!

Idén is szeretnénk közösségi videót vágni a résztvevők felvételeiből. Küldd el videód linkjét az ibikebudapest [kukac] kerekparosklub.hu címre, vagy fájlküldővel (pl. Google Drive vagy Wetransfer.com) a felvételt!

 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

  • Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.
  • Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!