Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A heti sorsolás részvételi feltételei

Bringázz a Munkába! (Bam!) kampány során a játékosok a bringazzamunkaba.hu oldalon található közlekedési naplójukban jelölik a munkábajárás módját és a megtett távolságot. A kampányban való résztvétel szabályai itt olvashatóak

Bringázz a Munkába! (Bam!) kampány 2014. április 22 és május 30. között tart.

A Magyar Kerékpárosklub, mint a kampány szervezője, kétféle módon ajándékozza meg a résztvevőket:
(1.) Ha valaki legalább 8 bringás alkalmat regisztrál, garantált ajándékhoz jut
(2.) Továbbá, a szervező hetente (azaz összesen 5 alkalommal) végez nyereménysorsolást a résztvevők között, az alábbiak szerint:

Nyereménysorsolás:

A szervező hetente tart sorsolást a Bam! kampány azon résztvevői között, akik az alábbi, hetente változó, de előzetesen nem közzétett szempontoknak megfelelnek: 

1. 'Hősökkategória: A sorsolás időpontjáig legalább egyszer jelölte közlekedési naplójában az alábbiak egyikét

  • esőben tekert
  • gyerekkel tekert
  • öltönyben/szoknyában tekert
  • bringát és vonatot együtt használt

2. 'Kitartóak' kategória: Ebben a kampányfordulóban már a kampány vége előtt teljesítette a kampányt: azaz a sorsolás napjáig legalább 8 alkalommal regisztrálta kerékpárral megtett útját naplójában (akár jelöl bármilyen kategóriát, akár nem)

3. 'Új naplózók' kategória: aki május 19 és 30. között regisztrálja első alkalommal bringával megtett útját ebben a kampányfordulóban, és május 30-ig teljesít legalább 5 bringás alkalmat. (Ide tartoznak a teljesen újonnan csatlakozók és azok is, akik egy korábbi kampányban már vezették naplójukat, de a mostani fordulóban most kezdik el kilométereiket rögzíteni.)


A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a sorsolás előtt - figyelembe véve a különböző kategóriákat jelölők számát - eldöntse, az adott héten melyik kategóriát jelölők körében végzi a sorsolást.

A sorsoláson mindenki részt vesz, aki a hét utolsó munkanapja éjfélig rögzítette a tekerését a honlapon, vagy a mobil alkalmazással a tekeréseit feltöltötte. A sorsolás az ezt követő első munkanapon történik.

A heti nyeremények itt tekinthetőek meg.

A nyertesek nevét itt tesszük közzé.

Sorsolás menete:
A sorsolás időpontjában az adatbázisból összegyűjtjük az adott kategória teljesítőit. Az így kapott listát beszámozzuk 1-től N-ig. Véletlenszám generátorral (random.org) kiválasztunk a nyereményeknek megfelelő számú számot 1 és N között. A nyertesek a kisorsolt számoknak megfelelő sorszámú sorban levő személyek.

A Szervező a nyereményeket az értéküknek megfelelő sorrendben sorsolja. Egy sorsolásban egy személy csak egy nyereményre jogosult.

A nyeremény átadásainak egyéb részletszabályát a Szervező a nyerteseknek küldött külön értesítőben határozza meg.

A Nyereményjátékot a Szervező nem vállal semmilyen jótállást vagy garanciavállalást - a harmadik fél által felajánlott - nyereményekre. A nyeremények készpénzre nem válthatóak.

Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A Szervező a nyertes nevét honlapját közzéteszi, a nyertest emailben értesíti.

Téves adatszolgáltatás esetén ha nem sikerül elérni a nyertest, a Szervező a nyereményt újra sorsolja.

A Bringázz a munkába! kampány során felmerülő esetleges technikai hibákért a Szervező semminemű felelősséget nem vállal, az ebből eredő kártérítési és egyéb igényekért a felelősségét kizárja. 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

TOMESZ89
1. Nincs gyerekülés a biciklimen . Másnak a biciklijét meg nem használom.
2. Az én munkarendem nem teszi lehetővé hogy ha még lenne is saját gyerekem vagy másnak a gyerekét iskolába vagy oviba vigyem. Szerintem ezzel nem én vagyok egyedül. Amiket írtam nem viszály keltésből vagy veszekedésből írtam és ha kicsit jobban belegondolsz igazam van mint ahogy másoknak .

Úgy látszik nem sokan értik hogy mi lenne a mondandóm célja. Béreljek gyereket vagy csak a hecc kedvéért menjek öltönyben. mert aki esőben teker vagy defektet kap az oké kapjon 1 kis vigasztalást de aki vonattal megy az ne már.

Tök jó a szervizkupon, de én egy pici faluban élek (Debrecen), itt nincs beváltóhely.

A heti nyeremények nem túl csábítóak, nem tudom, miért van itt a sírás az egyenlőtlen feltételekről. Amúgy is mindenki magáért teker, nem?

Oklevelet kapunk a végén? Erről nem olvastam sehol. Ó, meg pár éve még matricákat is osztogattatok, mind ott van a bringámon, a kedvencem az egykerekű maci... Ez de jó lenne, ha visszatérhetne!

robi90: Nincs odaírva, hogy csak a saját gyerekedet viheted bringával :)

csak még annyi és én részemről le is zárom hogy igazad van hogy nem az a célja hogy ajándékozgassanak de ha már megcsinálják akkor legyen egyenlő.

Kedves toreki .
Nem is kellene ide semmilyen kategória mindenki közt ki kellene sorsolni ezeket és akkor beszélhetünk egyenlő esélyekről. A gyerekre meg visszatérve nekem nincs ezért én ilyen dolgot nem tudok regisztrálni ez diszkrimináció. De én nem veszekedni akarok senkivel csak így nem egyenlőek a feltételek.

ROBI90: A kampánynak nem az a célja, hogy ajándékot osztogassunk, hanem hogy bringára ültessük az embereket, megmutassuk, így is lehet közlekedni.

Sokaknál kifogás az, hogy gyereket kell vinni oviba, iskolába és így nem tud bringázni. Ezt cáfolja az, hogy mások mégis tudnak. Elviszik a gyereket, majd mennek dolgozni. Mások eső vagy a dress code miatt nem ülnek bingára. A cél az, hogy ezeket a vélt gátakat megszüntessük.

Én reggel kettőt viszek oviba, és még egyik sem bringázhat önállóan. Emiatt kb fél évet kihagytam, a kampányt is épp teljesíteni fogom. Volt 1-2 nap, amikor betegség miatt csak az egyiket vittem, akkor kezdtem megint bringázni. Most inkább ovi után kerülök ugyan fél órát, de hazajövök a bringáért. Nem a nyereményért csinálom, az irodai meló miatt kell ennyi mozgás.

A végén meg minden teljesítő között lesz sorsolás.

toreki

És azt nem igazán mondanám hősnek aki a fele távot vonattal teszi meg.

a gyereknek mi köze van a munkahelyhez? nem szokás bevinni oda. tehát ezért nem értem ezt az opciót. mert ugye a kampány neve Biciklivel A Munkába .

Csatlakozom azokhoz, akik a sorsolási rendszert kritizálják. Szerintem sem igazságos. Nekem sem kell öltöny, vonatnak a közelébe se megyek, és a gyerek sem opció. De ettől még bringával megyek munkába amikor tehetem. Miért diszkrimináltok?
Ha már ki akarjátok emelni a hősöket, adjatok nekik különdíjat.

Én sem értek egyet a jelenlegi sorsolási rendszerrel. Sokakkal szemben nem igazságos. Miért nem mindenki között történik a sorsolás?

Kampány nélkül is kerékpárral járok dolgozni, de ha már ezt jutalmazni is akarják, akkor legyen igazságosabb egy kicsit. Itt nincs vonat, nincs már kicsi gyerekem, nem pesti vagyok, a munkám nem követeli meg az öltöny viselését, az időjárásra pedig nem lehetek hatással. Defektem az már volt, de azt nem nevezném teljesítménynek. És kerékpár szervíz sincs a közelemben, ahol az utalványt elfogadnák.

Ezt csak a jövőre nézve írom, mivel ennek már hamarosan vége.

mekkora hülye vagyok, hogy horror áron defektmentes külsőt vettem, most elbuktam még egy kategóriát :-D

A kampány neve: Bringázz a MUNKÁBA! Ez mindent elmond nem?

Én minden letekert km-met beírom, nem csak a munkábajárást,pl.: május 03.-án körbetekertem a balatont 205,7 km. Ez szabálytalan ???

Az egyik heti sorsolás minden résztvevő között lesz, így azok között, akik történetesen nem jelölték, hogy vonattal/öltönyben/gyerekkel/esőben stb.

Szerintem abszolút igazságtalan a bringások nagy részét kizárni a sorsolásból. Miért nem lehet minden héten mindenkiből sorsolni? Maga a kezdeményezés remek, de én tekerek napi ötven kilométert és a bringások nagyon nagy része nem gyerekkel-öltönyben-félig vonattal stb. jár. Mi értelme kizárni őket?

Köszönöm!

Mint az élet más területén, itt is vannak nyerészkedők, ügyeskedők, és természetesen kivédhetetlen, hogy legyen olyan szerencsés is, aki egy keresztbe szalmaszálat nem tett az ügyért.
Én magam nem vonatozok-bicajozok, legalábbis nem a munkába, a gyerekem is 27 éves már, tehát nem viszem a bringámon, mégsem érzem, hogy igazságtalan lenne a pályázat. Ha van kedvem, szoknyában tekerek, el is szoktam ázni, és ha pechem van, akkor defektet is kaphatok. Egy defekt lehet szerencsés is, ha éppen az kerül sorsolásra, és Fortuna is engem talál meg. De ezért nem fogom naponta bejelölni a defektet, hogy hátha...., és higgyétek el, mi vagyunk a többségben. Az a kevés nyerészkedő pedig ne tegye tönkre az életeteket, lépjetek túl rajta, hogy ilyen is van (mindenhol van és lesz is).

Ha pedig valakinek egy tuti biztos, igazságos és főleg mindenkinek tetsző pályázati (nyereményjáték) tippje van, nos az megteheti. Lehet írni, javaslatot tenni. (Oszt mink meg majd kritizálunk -:)

Boci: Ha hozászolásomban a "valakit" említem, legkevésbé magamra gondolok. Esőben valóban szívesebben tekerek, mint öltönyben, mert az öltöny nálam hétköznap legtöbbször temetést jelent. Gyerekem van három, abból most egyet sem hordhatok biztonságosan vagy szabályosan. Vonat nincs, bubi nincs, szoknya, amiből az öltönnyel szemben varrnak külön bringást, nem játszik. Még reménykedek, hogy a végén úgyis mindenki belekerül egy sorsolásba, ha nem így lesz, majd máshol regisztrálom a km-eket. Itt később úgysem látszik, hogy épp mikor kaptam defektet, vagy áztam el. Szöveges megjegyzést is szívesen fűznék az utakhoz: Ma például már nem kellett a kukásmellény, oda-vissza hátszél volt és négy őzet is láttam.

Srich: ha minden nap kerékpározol, akkor tekersz esőben is nem? az már 1 kategória. és defektet is kaphatsz (nem kívánom senkinek), de az is egy potenciális kategória. ;)

Minden gyenge erkölcsi lábakon állóhoz nem állíthatunk ellenőrt. Tény, hogy lehet csalni, ahogy eddig is.

A Bubi reméljük elindul. Azért csak az szerepel a naplóban, mert a Bubi ajándékkal támogatja a kampányt.

toreki

Jó dolog bizony a pozitív diszkrimináció.
Viszont aki őszintén egyik kategóriába sem esik bele, bár minden nap kerékpározik, azt kizárja a sorsolásból. Aki viszont gyenge erkölcsi lábakon áll az a fantáziájával megsokszorozhatja nyerési esélyeit kerékpár nélkül is.
Tényleg, ha már a vonat úgysem jár az emberek többségének munka és lakóhelye között, mi a helyzet a Bu-Bi-val, elindul legalább Budapesten a kampányidőszakban? Ha van több vidéki nagyvárosban köz és bérbicikli, az miért nem számít bele?

A kategóriák nem zárják ki egymást, gyerekkel is lehet esőben tekerni, sőt defektet kapni is. :-)

Sőt, a második héten kiválasztott kategóriát már a két hétig bejelölők között sorsoljuk, nem csak az azon a héten jelölők között.

A kérdésre a válasz itt található: "A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a sorsolás előtt - figyelembe véve a különböző kategóriákat jelölők számát - eldöntse, az adott héten melyik kategóriát jelölők körében végzi a sorsolást."

A cél nem az, hogy mindenki azt a kategóriát jelölje be, amit sorsolunk, hanem az, hogy azt, amit tényleg teljesítettek. Ezért sem mondjuk meg előre, mikor melyiket fogjuk sorsolni.

Azért sorsoláskor döntjük el a kategóriát, hogy ne 5-10 ember között kelljen sorsolnunk. Az első hét esős volt, így értelem szerűen ezt választottuk.

toreki

Hol található az, hogy melyik héten melyik kategória van megjelölve, mert eddig még nem találkoztam vele, ugyanakkor bárki megjelölheti azt az adott kategóriát, de ezzel kizárják a más kategóriát megjelölt résztvevőket.