Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Téli bringás reggelit tartottunk Mikulással és pop up szervizzel

A fagyos idő ellenére is nagyon sokan jöttetek el a rendhagyó téli bringás reggelire. Nem számítottunk rá, hogy ennyien leszünk! Sajnáljuk, hogy sokaknak már csak szűken jutott - az egyébként bringán szállított - pogácsákból és sütiből, de reméljük, jól éreztétek magatokat.

Találkozzunk minden nap, hajrá télen is tekerők!

A téli alkalmat az őszi 50 helyszínes reggeli után találtuk ki. Arra gondoltunk, hogy a nagy sikerű tavaszi és őszi bringás reggelik után itt az idő, hogy egy finom reggelivel vendégeljük meg azokat, akik télen sem tették le a bringát. Ezúttal egy helyszínen, bevállalva a fagyokat, esetleg esőt vagy hót. Szerencsére most "csak" nagyon hideg volt.

Az eseményen a Strike Bike pop up szervize alapvető téli beállításokat végzett, különleges finomságokkal, meleg italokkal, téli közlekedéi tanácsokkal, valamint szaloncukorral és Mikulással is vártunk mindenkit.

Hogyan bringázz télen?

A feladat nem olyan nehéz, mint gondolnád! Összeszedtünk pár általános öltözködési, karbantartási, technikai tanácsot, amelyekkel télen is könnyen elindulhatsz biciklin

Köszönet támogatóinknak:

Még több képet találhatsz a facebook oldalunkon, aminek érdemes feliratkozni az eseményeire.

 

 

Köszönjük mindenkinek, aki a fagyos időben eljött a rendhagyó téli bringás reggelire! Nem számítottunk rá, hogy ennyien...

Posted by Magyar Kerékpárosklub on Tuesday, 6 December 2016
 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Tagsági akciónkban most nyeremények várnak! Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!