Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

LÁSS JÓL! Közlekedésbiztonsági akció Debrecenben is

>> Az akció lezárult! <<

Hamarosan Debrecenben is elérhetőek lesznek a “LÁSS JÓL!” akciónk matricái. Íme egy rövid ismertető a kampányról:

"Megelégeltük, hogy balesetveszélyes tárgyak találhatóak a kerékpáros útvonalainkon, melyek - főleg este, rossz látási viszonyok között - veszélyeztetik a kerékpárral közlekedők biztonságát. Ezért a 3M-mel összefogva és az ÚT-ŐR Kkt. segítségével országos akciót indítottunk Facebook közösségünk bevonásával. Fényvisszaverős matricákat adunk azoknak a bringásoknak, akiket szintén zavarnak ezek az állapotok, és szeretnének aktívan tenni ellene. Ők vállalják, hogy kiragasztják ezeket a prizmás matricákat, majd fotóval dokumentálják azt."

További tudnivaló az akció közös oldalán olvasható! 

 

Debreceni példa a Medgyessy sétány póznáinál:

 

 

A különbség a két kép között:

 

Fontos megjegyzés: 

Folynak az egyeztetések az debreceni önkormányzattal, hogy a matricák kihelyezésére engedélyt adjanak. Egyelőre büntetés jár minden kiragasztott matricáért. Kérjük várjatok türelemmel, amíg sikerül engedélyt szereznünk. A helyek regisztrálása addig is gőzerővel folyhat!

Kiegészítés (2013.05.30.): Mivel az önkormányzat nem engédelyezte a matricák kihelyezését, a térképen belinkelt illetve az albumban látható képeken a matricák csak a szemléltetés miatt lettek felhelyezve.

 

Az alábbi térképen regisztráltuk a debreceni veszélyes helyeket.

 

Tekintsd meg Picasa-albumunkat  a lehetséges helyszínekről matrica nélkül és matricával!


LÁSS JÓL Debrecen - Közlekedésbiztonsági akció nagyobb térképen való megjelenítése