Facebook Instagram Youtube

Megjelenés az Új Magyarországban

2008.01.23
A postaládámban kormányunk ingyenes kiadványa, az Új Magyarország fogadott. A füzetke bizonyára legtöbbetekhez eljut, de úgy gondoltam, érdemes itt is közzétenni, mivel szerepel benne a kerékpáros ügy és a Klub.A kiadvány a követekző témákban tájékoztatja az állampolgárt: egészségügy (szűrővizsgálatok, vizitdíj, reformok), „fair play” (lépések a feketegazdaság ellen, fogyasztóvédelem, biztonság a közutakon), család (nyugdíjrendszer), környezetvédelem (szemétharc, szelektált gyűjtés), üzlet (támogatások, „bürostop”). Az általam kiemelt részben szerepel a magwas által magyarított Hogyan ne üttessük el magunkat autókkal (PDF) kivonatos változata, és egy írás a fejvédőről. A két oldal szkennelt változatát mellékelem.

A postaládámban kormányunk ingyenes kiadványa, az Új Magyarország fogadott. A füzetke bizonyára legtöbbetekhez eljut, de úgy gondoltam, érdemes itt is közzétenni, mivel szerepel benne a kerékpáros ügy és a Klub.

A kiadvány a követekző témákban tájékoztatja az állampolgárt: egészségügy (szűrővizsgálatok, vizitdíj, reformok), „fair play” (lépések a feketegazdaság ellen, fogyasztóvédelem, biztonság a közutakon), család (nyugdíjrendszer), környezetvédelem (szemétharc, szelektált gyűjtés), üzlet (támogatások, „bürostop”). Az általam kiemelt részben szerepel a magwas által magyarított Hogyan ne üttessük el magunkat autókkal (PDF) kivonatos változata, és egy írás a fejvédőről. A két oldal szkennelt változatát mellékelem.