Miért jó tagnak lenni?

Még tart a Bringázz a munkába kampány! Csatlakozz!

Még nem késő, csatlakozz és Bringázz a munkába!

MK_hirlevel_fejlec

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.

blueline

Kedves Bringás Barátunk!
 

Már több mint 5100-an élvezik a bringázás előnyeit, és tekernek a nyereményekért a Bringázz a munkába! kampányban. És még mindig nem késő csatlakozni!
A bringázás öröme mellett értékes ajándékokat is nyerhetnek azok a csapatok, akiknek minden tagja az adott hónapban (június) legalább egy alkalommal kerékpároznak, melyet az applikáció rögzített.
Kampány végi sorsolást is tartunk azon csapattagok között akik a munkanapjaik legalább felét kerékpárral tették meg, melyet az applikáció rögzített.
A játékban többek közt elektromos és hagyományos kerékpárokat, utazásokat, belépőket, vásárlási és tanfolyam utalványokat, bringás kiegészítőket lehet nyerni.

Nagyon örülünk annak, hogy már ilyen sokan részt vesztek, és természetesen a bringázás többi pozitív, számokban mérhető hatásának is.
Eddig a kampányban 1876 cég dolgozóiként 2065 csapatban 258.452 km-t kerékpároztatok Magyarország egész területén, amivel ezeket a jó kis megtakarításokat értétek már el:
Ennyi energiát égettetek el: 5.307.893kcal
Ennyi forintot takarítottatok meg a kerékpározással: 42.457.245Ft
Nem utolsó sorban pedig ennyi kg CO2-t csökkentettek: 46.886 kg

És akkor még nem is beszéltünk azokról a pozitív dolgokról, amiket a visszajelzéseiteik alapján kapunk. Többen is elmondtátok, hogy mennyire jó az a szabadságérzet, amit bringázás közben éreztek, a városon átsüvítve nem kell foglalkoznotok a dugókkal, a várakozással, igazából ezt az időt nem „egy dobozba zárva” töltitek.

Még nem késő, csatlakozz te is és Bringázz a munkába!

Regisztrálj, bringázz és nyerj!

Töltsd le a Bike Citizens applikációt, amin belül a "Bringázz a munkába!" játékban kell regisztrálnod. Innentől nincs más dolgod, mint az akció ideje alatt mérni az utazásaidat.

A 2018. május 14.-június 10. között zajló kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával és a védjegyoltalom jogosultjának hozzájárulásával valósul meg.


 

További infók:

 

 

 

Bringázz a munkába! És hívj meg másokat is!

A Magyar Kerékpárosklub csapata


 

Bringázz a munkába!
 

blueline

 

MK_hirlevel_lablec

Erre a címre kattintva iratkozhatsz le. Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013

counter