Miért jó tagnak lenni?

Elindult a Bringázz a munkába kampány! Csatlakozz!

Elindult a Bringázz a munkába kampány!

MK_hirlevel_fejlec

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.

blueline

Kedves Bringás Barátunk!
 

Május 14.-én elindult a Bringázz a munkába! Kampány.

A Magyar Kerékpárosklub által 2007-ben elindított, alkalmanként országosan több ezer embert megmozgató Bringázz a munkába! kampány négy év szünet után 2018 májusában újraindul. A kampány célja megmutatni, hogy Bringával könnyen, gyorsan és szabadon lehet akár munkába is járni, ezzel a mindennapokban kerékpározók számának növelése.

A Madách téren tartott kampánynyitó rendezvényen a Magyar Kerékpárosklub és a kampányt támogató Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársai mutatták be a négy év szünet után megújult formában visszatérő Bringázz a munkába! kampányt. Az eseményen a munkába igyekvő járókelők választhattak nekik tetsző bringákat, és kipróbálhatták, milyen lenne biciklivel munkába menni.

Regisztrálj, bringázz és nyerj!

A kampány résztvevői munkahelyi csapatokban vagy egyénileg gyűjthetik egy hónapig a kilométereket, ezzel egy 4 millió forint összdíjazású nyereményjátékban vehetnek részt. A játékban többek közt elektromos és hagyományos kerékpárokat, utazásokat, belépőket, vásárlási utalványokat, bringás kiegészítőket lehet nyerni.

Töltsd le a Bike Citizens applikációt, amin belül a "Bringázz a munkába!" játékban kell regisztrálnod. Innentől nincs más dolgod, mint az akció ideje alatt mérni az utazásaidat.

A 2018. május 14.-június 10. között zajló kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával és a védjegyoltalom jogosultjának hozzájárulásával valósul meg.


 

További infók:

 

 

 

Bringázz a munkába! És hívj meg másokat is!

A Magyar Kerékpárosklub csapata


 

blueline

 

MK_hirlevel_lablec

Erre a címre kattintva iratkozhatsz le. Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013

counter