Miért jó tagnak lenni?

Tudni akarod, mit tett a Kerékpárosklub a bringás fejlődésért 2017-ben? Olvasd el, és segítsd adód 1%-ával a folytatást!

MK_hirlevel_fejlec

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.

blueline

Kedves Támogatónk!

Rendkívül aktív és ígéretes év volt 2017 a bringás ügynek. Célunk, hogy egyre többen és egyre könnyebben juthassanak el A-ból B-be biciklin. Mit teszünk ezért?
Szakértőink és helyi csoportjaink bringázható utakért küzdenek, bringabarát KRESZ-t, kerékpározást segítő jogszabályi környezetet szeretnénk, kampányokkal és rendezvényekkel népszerűsítjük és oktatjuk a bringás közlekedést.
Összegyűjtöttük tavalyi eredményeinket, eseményeinket, együttműködéseinket, elismeréseinket, javaslatainkat, kampányainkat, szemléletformáló munkánkat, elkezdett és befejezett projektjeinket, kihívásainkat és sikereinket, hogy megtudd, mit tettünk a támogatásodért 2017-ben.

Olvasd el éves összefoglalónkat: http://kerekparosklub.hu/ezeken-dolgozunk

Szeretnénk a Te utcádat is bringázhatóbbá tenni, de ez csak együtt sikerülhet! Független és hatásos működésünkhöz stabil pénzügyi háttérre van szükség, ami nélkületek megvalósíthatatlan.
Támogasd adód 1%-ával a bringás fejlődésért dolgozó Magyar Kerékpárosklubot!

Az 1% felajánlásról minden információt megtalálsz itt: http://kerekparosklub.hu/1

Köszönjük a támogatást!

Maradjunk kapcsolatban egész évben:

http://kerekparosklub.hu
http://facebook.com/MagyarKerekparosklub

Jó tekerést kíván a Magyar Kerékpárosklub csapata.

blueline

A Magyar Kerékpárosklub a legnagyobb civil szakmai szervezet ma Magyarországon, mely az élhető településekért és ennek részeként a kerékpározás feltételeinek megteremtéséért dolgozik. Munkánk elengedhetetlen feltétele a függetlenség, ezért alapvető fontosságú a közösségi finanszírozás megerősítése. Ha egyetértesz céljainkkal, támogass minket éves tagsági díjaddal és adód 1%-ával!

blueline

 

MK_hirlevel_lablec

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a Magyar Kerékpárosklub hírlevelére. Terveink szerint havonta küldünk Neked infókat tevékenységünkről, szervezetünkről, kampányainkról, hogy első kézből tájékozódhass. Emellett követhetsz minket a Facebook oldalunkon és honlapunkon. Ha szeretnél önkéntesként segíteni nekünk, itt jelentkezhetsz. Régebbi leveleinket megtalálod a hírlevél arhívumban. Amennyiben nem szeretnél a jövőben hírlevelet kapni tőlünk, erre a címre kattintva iratkozhatsz le.
Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013

counter