Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Rajzolj és utazz Amszterdamba!

Engedd szabadjára a fantáziádat, alkoss és nyerj amszterdami hétvégét!

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.

   

MK_hirlevel_fejlec

 SHARE THE ROAD - KÉPZELD EL: EGYÜTT KÖZLEKEDÜNK! RAJZPÁLYÁZAT
 

A közlekedésben nincsenek biciklisek és nincsenek autósok, hanem közlekedők vannak. Valaki egyszer autóval, egyszer gyalog, egyszer biciklivel megy vagy épp tömegközlekedik, sőt gyakran váltogatja is a különböző közlekedési módokat. Az embereknek ugyanazokat az útfelületeket kell közösen használniuk. Fontos, hogy félretegyék önös érdekeiket és figyeljenek egymásra.

Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkosd meg, mit gondolsz az
Együtt Közlekedünk / Share the road!
gondolatáról.

  • Nincs más dolgod, mint rajz, fénykép vagy videó formájában ábrázolni elképzeléseidet és beküldeni nekünk 2014. szeptember 9-ig!
  • A pályaműveket egy öt tagú zsűri értékeli. A 10-14 évesek és a 15-19 évesek korosztályában külön hirdetünk nyerteseket!
  • A főnyeremény egy-egy 2 főre szóló amszterdami hétvége (szállással és repülőjeggyel)!
  • A második helyezettek egy-egy 50.000 Ft-os InterSport vásárlási utalványt nyernek, a harmadik helyért 15.000 Ft értékű Móra könyvcsomag jár.
  • a legjobb munkákból kiállítás nyílik az Európa Pontban 2014. szeptember 16-án.

További részleteket ide kattintva olvashatsz.

 

 

MK_hirlevel_lablec

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a Magyar Kerékpárosklub hírlevelére. Terveink szerint havonta küldünk Neked infókat tevékenységünkről, szervezetünkről, kampányainkról, hogy első kézből tájékozódhass. Emellett követhetsz minket a Facebook oldalunkon és honlapunkon. Ha szeretnél önkéntesként segíteni nekünk, itt jelentkezhetsz. Régebbi leveleinket megtalálod a hírlevél arhívumban. Amennyiben nem szeretnél a jövőben hírlevelet kapni tőlünk, erre a címre kattintva iratkozhatsz le.
Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013

counter