Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Ne lépj le. Inkább lépj be: cool Bagaboo és Evobike cuccokért cserébe már most fizesd be következő tagsági díjadat!

Támogasd te is munkánkat, függetlenségünk és hitelességünk elsődleges forrása a Te támogatásod.

MK_hirlevel_akcios_fejlec

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.


Kedves bringás barátunk!

A Kerékpárosklub a legnagyobb hazai szakmai szervezetként mindent megtesz, hogy hitelesen és kiemelkedő színvonalon képviselje a kerékpárosok érdekeit és elősegítse városaink, környezetünk élhetőbbé tételét.

Ennél sokkal több ügyet szeretnénk még sikerre vinni, viszont függetlenségünk és hitelességünk elsődleges forrása a Te támogatásod. Támogasd egy évig az ügyet egy családi mozizás árával!

MK_statisztka

Fizesd be tagsági díjadat most, mert cool Bagaboo és Evobike cuccokat nyerhetsz!

  • Az ajánlat hosszabbítók és új tagok esetében is érvényes
  • Ha csak hónapok múlva jár le a tagságod, akkor is érdemes már most hosszabbítanod, hiszen a fordulónaphoz képest számoljuk az újabb 1 év érvényességet.
  • A Bagaboo felajánlásáva kisorsolunk 2 db 15.000 Ft értékű Bagaboo táska utalványt.
  • Az Evobike felajánlásával kisorsolunk 1 db Evobike-os sapkát, 1 db fekete Rainlegs eső-combvédőt és 1 db kerékpár tisztító szettet
 
 

Tagjaink azon túl, hogy a legnagyobb magyarországi szervezet munkáját segítik, a legnagyobb aktív kerékpáros közösségnek is részévé válnak, és alábbi szolgáltatásaink is megilletik őket:

  • 25 % kedvezmény vasúti kerékpárjegyre
  • 5-50 %-os klubkártya kedvezmények (EDC és Magyar Kerékpárosklub elfogadóhelyeken, pl. szálláshelyek, szervízek - melyek listája folyamatosan bővül)
  • érdekvédelem, szakmai tanácsadás
  • ingyenes jogsegélyszolgálat
  • kedvezményes bankszámlacsomag
  • a tagsághoz választható még: baleset- és felelősségbiztosítás

Hogyan lehetek tag? Olvasd el.
Éves tagsági díjak itt.

 

MK_hirlevel_lablec


Érdekképviselet és kedvezmények - 2 az 1-ben: Kerékpárosklub tagsági kártya!
Kerékpárosklub tagsági kártyával számtalan kedvezményhez juthatsz: CIB kedvezményes számlacsomag, kedvezményes vasúti bringaszállítás, baleset- és felelősségbiztosítás, árengedmény sok száz üzletben és szolgáltatónál. Tovább itt.
 

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a Magyar Kerékpárosklub hírlevelére. Terveink szerint havonta küldünk Neked infókat tevékenységünkről, szervezetünkről, kampányainkról, hogy első kézből tájékozódhass. Emellett követhetsz minket a Facebook oldalunkon és honlapunkon. Ha szeretnél önkéntesként segíteni nekünk, itt jelentkezhetsz. Régebbi leveleinket megtalálod a hírlevél arhívumban. Amennyiben nem szeretnél a jövőben hírlevelet kapni tőlünk, erre a címre kattintva iratkozhatsz le.
Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013

counter