Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Bringás Reggeli, fix ajándékok és heti sorsolás!

MK_hirlevel_fejlec

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.

   

BAM_fejlec

 

Kedves Bam!-oló társunk!

Gyere velünk reggelizni május 8-án!
Országosan közel 40 helyszínen várjuk finom reggelivel a bringával munkába vagy iskolába tekerőket. A reggelik Facebook eseményét itt tudod visszaigazolni.

Biztos ajándék a teljesítőknek!
Ha május 30-ig regisztrálsz legalább a 8 bringás alkalmat, 5000 Ft értékű szervizkupon a jutalmad! A kuponelfogadóhelyek itt.

Hetente sorsolunk is!
Minden héten (azaz összesen 5 alkalommal) sorsolunk is az összes résztvevő között, mely során az alábbi nyeremények találhatnak gazdára:

  • 1 db burgenlandi 3 éjszakára szóló szállás reggelivel 2 fő részére - a Burgenland Turismus felajánlásával
  • 1 db két személyes 2 éjszakára szóló szállást reggelivel a Kétkerék Vendégházba
  • 4 db 10.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt
  • 2 db ajándék csomagot - a MÁV-Start felajánlásával
  • 2 db éves MOL Bubi bérletet - a Csepel felajánlásával

A heti nyereményekről itt olvashatsz.

A Bringázz a munkába kampány Facebook eseménye itt

 

Kiemelt támogatónk

mastercard

a felbecsülhetetlen pillanatok támogatója.


Támogatóink, partnereink

NeKI YR McDonalds bringamánia Hohesc Burgerland Decathlon Appsters Magyar Posta Csepel Merida Accell Hunland Dürer Kert Kétkerék Vendégház NatGeo NLcafe Ozone Ringier Nemzeti Sport Ittlakunk Kultúrpart Heti Válasz Népszabadság Origo Instyle InStyle Marquard Máv-Start MÁV

 

MK_hirlevel_lablec


Érdekképviselet és kedvezmények - 2 az 1-ben: Kerékpárosklub tagsági kártya!
Kerékpárosklub tagsági kártyával számtalan kedvezményhez juthatsz: CIB kedvezményes számlacsomag, kedvezményes vasúti bringaszállítás, baleset- és felelősségbiztosítás, árengedmény sok száz üzletben és szolgáltatónál. Tovább itt.
 

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a Magyar Kerékpárosklub hírlevelére. Terveink szerint havonta küldünk Neked infókat tevékenységünkről, szervezetünkről, kampányainkról, hogy első kézből tájékozódhass. Emellett követhetsz minket a Facebook oldalunkon és honlapunkon. Ha szeretnél önkéntesként segíteni nekünk, itt jelentkezhetsz. Régebbi leveleinket megtalálod a hírlevél arhívumban. Amennyiben nem szeretnél a jövőben hírlevelet kapni tőlünk, erre a címre kattintva iratkozhatsz le.
Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013

counter