Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Indul a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány

MK_hirlevel_fejlec

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.

   

BAM_fejlec

 

Kedves Bam!-oló társunk!

2014. április 22-én reggel 8:30-kor lesz a Bam! hivatalos nyitórendezvénye a Parlament mellett. Gyere el, az első 50 résztvevő ajándék Bam! pólót kap! Térkép itt. A Facebook eseményhez itt csatlakozhatsz.

Tekerj és regisztrálj legalább 8 bringás alkalmat a bringazzamunkaba.hu-n április 22 és május 30. között a biztos ajándékért! A kampány Facebook eseményéhez itt csatlakozhatsz.

Újdonságok:

  • Most minden kampány teljesítő kap ajándékot a kampány végén
  • Emellett heti rendszerességgel sorsolunk a résztvevők között
  • Mobilapplikáció: ha nem akarod naponta online regisztrálni megtett kilométereidet, töltsd le a Bam! app-ot!
  • Minden fontos, a kampánnyal kapcsolatos infót itt érsz el.

 

Egy igazán kerékpárosbarát munkahelyet szeretnél? Itt a páratlan lehetőség: béreljétek ki munkatársaiddal ezt a menő Bam! Bringairodát

office-bike

  • Szeretnétek kollégáiddal kicsit kikapcsolódni Budapesten munka után vagy hétvégén?
  • Céges csapatépítésen gondolkodtok, és nem tudjátok, mi legyen a program?

 

A Bam! alkalmából átalakítottuk munkabaráttá ezt a bringás járgányt, és most, április 22 és május 8. között kibérelheted a budapesti Dürer Kerttől. Hívd őket a + 36 (70) 4517832-es telefonszámon és mondd, hogy a Bam! bringairodát kéred! Részletek itt.

Újból Bam! Bringás reggeli

  • 2014. május 8-án tartjuk Bam! Bringás megareggelinket, országosan több, mint 30 helyszínen. A helyszíneket és időpontokat honlapunkon és Facebook oldalunkon! találjátok majd meg.
  • A reggeli helyszínek és az éhes bringás szájak száma nő, forrásaink egyre végesebbek. Fogadj örökbe egy bringásreggelit! Részletek itt.

 

Készítsd el saját Bam! plakátodat!
Egyedülálló lehetőség a tavaszi fordulóban: elkészítheted saját Bam! plakátodat! A mostani téma a bicajosok táskája. Töltsd le üres plakátunkat, rakd rá saját táskád tartalmád, majd küldd be nekünk a fotót pár sor kíséretében. A legklasszabb plakátokat megosztjuk a Nők Lapja Café blogunkban és a Facebook oldalunkon! Tovább. 2014. április 26-án pedig élő óriás Bam! plakát fotózást tartunk a Néprajzi Múzeumban. Részletek hamarosan Facebook oldalunkon!

Az én bringás történetem
A sikeres felhívást folytatjuk: írd meg nekünk, hogyan kezdtél bringával közlekedni, hogyan találtál rá a Bam!-ra, és mi azt megosztjuk a Nők Lapja Café blogunkban és Facebook oldalunkon. Tovább.

Hirdesd, terjeszd és toborozz!

  • Vedd rá kollégáidat, osztálytársaidat vagy barátaidat és gyűjtsétek együtt a kilométereket a jobb helyezésért!
  • Tedd ki a Bam! plakátot munkahelyeden, iskoládban! Vagy hívd fel a többiek figyelmét, hírlevélben, közösségi oldalakon! Letölthető plakátok és online reklámok itt >>

 

A tavaly őszi Bam! nyertes iskola új bringatárolója
Bizonyára emlékszel, hogy a tavalyi legtöbb résztvevővel nyerő Tiszaroffi Általános Iskolának gyűjtést rendeztünk, hogy egy igazi nagy fedett bringaparkolót építhessenek. Hála nektek, a pénz összejött, és az építkezés már javában tart. Hamarosan mutatunk képeket is, addig is a gyűjtésről és az adományozókról itt olvashatsz.

Kiemelt támogatónk

a felbecsülhetetlen pillanatok támogatója.


Támogatóink, partnereink

 

MK_hirlevel_lablec


Érdekképviselet és kedvezmények - 2 az 1-ben: Kerékpárosklub tagsági kártya!
Kerékpárosklub tagsági kártyával számtalan kedvezményhez juthatsz: CIB kedvezményes számlacsomag, kedvezményes vasúti bringaszállítás, baleset- és felelősségbiztosítás, árengedmény sok száz üzletben és szolgáltatónál. Tovább itt.
 

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a Magyar Kerékpárosklub hírlevelére. Terveink szerint havonta küldünk Neked infókat tevékenységünkről, szervezetünkről, kampányainkról, hogy első kézből tájékozódhass. Emellett követhetsz minket a Facebook oldalunkon és honlapunkon. Ha szeretnél önkéntesként segíteni nekünk, itt jelentkezhetsz. Régebbi leveleinket megtalálod a hírlevél arhívumban. Amennyiben nem szeretnél a jövőben hírlevelet kapni tőlünk, erre a címre kattintva iratkozhatsz le.
Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013