Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Hajós András bemutatja, hogy milyen egyszerűen segítheted a bringás ügyet!

Utólag is leadhatod a rendelkező nyilatkozatodat

MK_hirlevel_fejlec

 

Ha nem jól olvasható ez az email, kattints az online verzióra. Hogy biztosan mindig megkapd híreinket, adj hozzá minket a címtáradhoz.


1%-kal tovább tekerhetünk!

Hajós András megmutatja ezen a videón, hogyan kell az adó 1%-ról 1 percen belül rendelkezni. Ne hagyd ki, tényleg csak 59 másodperc!

Támogass minket adód 1%-ával!
Adószámunk: 18245402-2-41

 • Ebben a videóban elmondjuk, miért érdemes rajtunk keresztül a bringás ügyet támogatnod. Belepillanthatsz munkánkba, láthatod, mivel foglalkozunk, hogy állunk ki folyamatosan a kerékpárosok érdekeiért.
 • Itt pedig minden fontos tudnivalót elolvashatsz az adó 1% bevallással kapcsolatban: http://kerekparosklub.hu/1

 

A Kerékpárosklub a legnagyobb hazai kerékpáros érdekvédelmi és szakmai szervezetként mindent megtesz, hogy hitelesen és kiemelkedő szakmai színvonalon képviselje a kerékpárosok érdekeit. Célunk, hogy szervezetünk önfenntartó legyen, és ne az államtól vagy az önkormányzatoktól függjön, akiket ellenőriznünk kell, hanem ezeket szabadon felügyelhessük. A Kerékpárosklub a közösség támogatásából született és munkánk csak a közösség támogatásával képzelhető el. Ezért fontos, hogy adójuk 1%-ával, adományokkal és tagsági díjukkal támogassák munkánkat azok a kerékpárosok, akik érdekeit képviseljük.

Tudnivalók:

 • Már leadtam az adóbevallásomat és elfelejtkeztem az 1+1%-ról rendelkezni, mit tegyek?
  Nem baj, május 20-ig az adóbevallástól függetlenül is rendelkezhetsz.
 • Hol találok rendelkező nyilatkozatot?
  Itt találod.
 • A másik 1%-ot egyháznak szeretném adni
  Semmi gond, a rendelkező nyilatkozaton töltsd ki a technikai szám részt is.
 • A másik 1%-ot nem szeretném egyháznak adni
  A rendelkező nyilatkozat második részét ne töltsd ki. A nyilatkozatokat ne válaszd szét akkor sem, ha csak az egyiket töltötted ki.
 • Hogy kell kitöltenem?
  Az online vagy postai nyilatkozatra írd be adószámunkat: 18245402-2-41. A postai nyilatkozaton mi már kitöltöttük neked a civil szervezetre vonatkozó részt. Ha a második 1%-odat is felajánlod - egy egyháznak - akkor a 4 üres rubrikába írd be annak technikai számát.
 • Hova kell küldenem?
  A területileg illetékes NAV hivatalba, a címeket itt találod.

 

Segíteni szeretnék nektek, mit tegyek?
Ha szeretnél te is segíteni abban, hogy minél többen a Kerékpárosklub részére rendelkezzenek 1%-ukról, az alábbiakat teheted:

 • ha még nem tetted, lájkold Facebook oldalunkat és oszd meg ezzel kapcsolatos posztjainkat
 • beszéld rá szomszédaidat, barátaidat, családtagjaidat, munkatársaidat
 • terjeszd videóinkat
 • akaszd rá minél több bringára erre készült szórólapunkat, melyhez irodánkban juthatsz hozzá
 • rakd ki plakátunkat bringaboltokban, szervízekben, a lépcsőházadban, kedvenc kávézódban, stb. Ebből is kaphatsz irodánkban, de ha nem tudsz bejönni, töltsd le a http://kerekparosklub.hu/1 oldal aljáról az irodai nyomtatós verziót A4-es vagy A3-as méretben.
 • próbáld meg betetetni kreatív anyagainkat bringások által látogatott online felületekre (az oldal legalján töltheted le ezeket az anyagokat is)

 

Itt megnézheted anyagainkat, rendelhetsz belőlük, kérhetsz egyedi méretet és további ötleteteket is találsz!

Május 20-ig nem vagy elkésve!
A rendelkezést online és postai úton is meg lehet csinálni. Május 20-ig senki nincs elkésve: az adóbevallás leadása után, attól függetlenül is lehet még rendelkezni. Postai úton feladható a rendelkező nyilatkozat, ami már előre kitöltve innen kinyomtatható: http://kerekparosklub.hu/1

KÖSZÖNJÜK!

 

MK_hirlevel_lablec


Érdekképviselet és kedvezmények - 2 az 1-ben: Kerékpárosklub tagsági kártya!
Kerékpárosklub tagsági kártyával számtalan kedvezményhez juthatsz: CIB kedvezményes számlacsomag, kedvezményes vasúti bringaszállítás, baleset- és felelősségbiztosítás, árengedmény sok száz üzletben és szolgáltatónál. Tovább itt.
 

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a Magyar Kerékpárosklub hírlevelére. Terveink szerint havonta küldünk Neked infókat tevékenységünkről, szervezetünkről, kampányainkról, hogy első kézből tájékozódhass. Emellett követhetsz minket a Facebook oldalunkon és honlapunkon. Ha szeretnél önkéntesként segíteni nekünk, itt jelentkezhetsz. Régebbi leveleinket megtalálod a hírlevél arhívumban. Amennyiben nem szeretnél a jövőben hírlevelet kapni tőlünk, erre a címre kattintva iratkozhatsz le.
Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013