Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Mit gondolsz a Bam-ról? - Ajándékozz klubtagságot! - Adományt gyűjtünk

MK_hirlevel_fejlec

 


Kedves Bringás Barátunk!

Decemberi hírlevelünkben egy kérdőív kitöltésére kérünk. Továbbá egy szuper ötletet is adunk karácsonyi ajándékvásárláshoz, és adományozási akciónkról is írunk.

Nagyon boldog ünnepeket kívánunk Neked, és jó bringázást az új évben is!

A Magyar Kerékpárosklub csapata
 

 


 

Számítunk véleményedre! Kérjük töltsd ki Bam! kérdőívünket!

A Bringázz a munkába! kampányt több, mint 6 éve szervezi a Magyar Kerékpárosklub. Az évek során sok tapasztalatot szereztünk, többek között azt, hogy a Bringás Reggeli a kampány kihagyhatatlan motívuma lett.
Most szeretnénk többet megtudni a kampánnyal kapcsolatos véleményetekről, ami segítségünkre lesz abban, hogy a jövőben mit tegyünk másképp, merre fejlődjünk tovább.
A kérdőív kitöltése csak néhány percet vesz igénybe. A kitöltés anonim módon történik, a megadott adatokat kizárólag összesítve kezeljük, és senkinek nem adjuk ki!

>> Igen, kitöltöm a Bam! kérdőívet! <<

Köszönjük, hogy válaszaiddal segíted munkánkat!

 


 

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot Karácsonyra!

Kerékpárosklub tagság ajándékozásával kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítással lepheted meg szeretteidet, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe és nem utolsósorban a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjaivá és ezáltal támogatóivá válnak. Sőt, ha MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával fizetsz, kedvezményt kapsz, és egy szuper bringát is nyerhetsz!

További infó és minden fontos tudnivaló itt.

A tagságihoz járó szolgáltatásainkról bővebben itt.

 


 

Adománygyűjtés a Bam! “Legbringásabb iskolájának”

A Bringázz a munkába! kampány “Legbringásabb iskolájának”, a tiszaroffi Baptista Általános Iskolának adománygyűjtést indítottunk, hogy az iskola udvarán egy fedett, jól zárható, legalább 70 férőhelyes kerékpárparkoló épülhessen. Ha Te is szeretnél hozzájárulni, hogy Karácsonyra az ott tanuló gyerekek kerékpártárolót kapjanak ajándékba, akkor még december 20-ig megteheted!
Az adományokat a Magyar Kerékpárosklub 10700488-48619307-51100005 bankszámlaszámláján fogadjuk. A közleménybe kérjük mindenképpen beleírni: Tiszaroff - Adomány. Továbbá, kérjük azt is jelezni a közleményben, hogy az adományozó hozzájárul-e neve nyilvánosságra hozatalához vagy sem.

Az adománygyűjtésről és aktuális állásról itt olvashatsz! Köszönjük, hogy segítesz!

 

MK_hirlevel_lablec

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a Magyar Kerékpárosklub hírlevelére. Terveink szerint havonta küldünk Neked infókat tevékenységünkről, szervezetünkről, kampányainkról, hogy első kézből tájékozódhass. Emellett követhetsz minket a Facebook oldalunkon és honlapunkon. Ha szeretnél önkéntesként segíteni nekünk, itt jelentkezhetsz. Régebbi leveleinket megtalálod a hírlevél arhívumban. Amennyiben nem szeretnél a jövőben hírlevelet kapni tőlünk, erre a címre kattintva iratkozhatsz le.
Adatkezelési azonosító: NAIH 64081/2013, 64082/2013, 64083/2013